Aloha lidičky.
Zas várka fotek z akcie.
Boly sme zasa v Trnovci. Sice den predtým pršalo, ale teraz bolo jakž takž pekne. Dokonca aj slnko sa ukazalo na chvilku
Akcie sa zúčastnili nemnohý. Thomino, Hipi, Tomaš Travniček(TT), Bille, Snake, Ja a jak fotograf nám služil zlámanec Sigi.
Zabudnut nesmim ani na jedneho ktorý sa k nam pridal počas hry. Kedže je to nekdo špecialny a evidentne sa mu velmi lubil hlavne
Bille, tady mate jeho foto
Ano. Je to REX. Netušim sice kedy im zdrhel z filmu ale v boji nam dost pomohel...
Teda...pomohel...jak komu
Hlavne nám prezradzal poziciu nepriatela a obtažoval ho(sexualne).
Najviac ma dostalo ked si Bille lahel za kopec a mieril na nas, ked tu zrazu nan Rex zozadu skočil
No. ehm. spátky k téme.
Takže..hrali sme najprv VIP...Potom sme si prehodili strany a zase VIP...a zasa.
Nakoniec sme dali parkrát Foxhound. Snake byl Fox a my Hound
Tak líška daleko nezdrhla. Ale líšky dostali posily a už to bolo zaujimavejšie...
Prvé regulerne kolo Foxhound bolo akčne...Snake a Thomino pobili sami vetšinu lovcov, aj ked to Snake dostal do čela od TT. Takže 1:0 pro líšky.
Dalšie kolo boli líšky ja(Dex) a TT. Sme si rekli že hlavni uloha neni bojovat ale dostat sa z bodu A do bodu B, takže sme si pekne prešli okrajem bojiska, maskovali sa a plýženim plazením vpred sa dostali až do ciela
Mosím podotknut že REX nas nesklamal. Plazil sa s nama, bol potichu a celkovo bol líškam velmi prospešny.
Takže 2:0 pro líšky.
Po tretie boli líšky Billy a Hipi.
Uplne s lovcama vysrali ked sa zahrabali do hnoja alebo čo to bolo a lovci okolo nich prešli na dva metre
. Ja s TT a Signalem sme zatial strážili cestu ked som zrazu vydel pohyb v strede bojiska kde som nikoho nečakall...Safra. Líšky, a plnou parou zdrhali. Dali sme šprint a tesne by som to stihol. Ked dobiehali už som tam stal a poslal dávku...Bohužial poslednú a dost nemierenú. Došla my baterka
.
Takže 3:0 pre lišky.
Ukončili sme to společnou fotkou
debatou o výzbroji, rozlučili sa s REXom a pádili domov.
Dalšia akca v nedelu. Ja sa nezučastnim kedže som v práci. takže spravte foto a napište em niečo o akcii.
< STALKER