Počet príspevkov : 568 Age : 44 Popis : Admin webu AK-SI Squad : none Registration date : 30.05.2007
Predmet: 037 - 26.júla.2008 Khe Sanh So 26 júl - 21:29
Khe Sanh 26. júla 2008 sa 13 žoldákov označených logem AK-SI zučastnilo dobývania americkej pevnosti Khe Sanh.
Korejská armáda sa rozdelila na 2 časti. Prva a najvačšia dostala za ulohu frontalny utok na americke zákopy cez cestu. Druha čast(rotaC) v ktorej sme boli aj my dostala za ulohu držat jedno americke krídlo v šachu aby amíci nemohli vpadnut frontalnemu utoku do zad alebo tadial ustupovat.
Po boji s odstupom vidim že sa tento plan podarilo dodržat. Hlavni čast armady nakoniec dobyla frontalnym útokom zákopy a nasledne aj vyvesila Korejskú vlajku. Rote C sa zas podarilo udržat američanov vnutri zakladne.
To bolo k oficialnej časti. Čo bolo ale predtým? OK,ok, napišem.
Ked nebudu počítat že až do Brna sme sa dostali v podstate s neriadenou raketo(že Jaro ) v čele, cesta bola fajn.
V Pribicach sme sa stretli s dalšimi dvomi autami a společne sme takova menšia kolona hladali cestu na bojisko.
Nakoniec nas cez telefon nanavigovali a jak sme zaparkovali, modelky sa mohli začat obliekat Z tejto časti takisto pochadza najviac našich fotiek. Nechapemto ale možna sa to da vysvetlit nedostatkom času počas boja.
Bojisko bolo zase ako aj minule kvalitné. Konečne nastal čas a mohli sme lepšie celý placek omrknut. Potešila ma velka členitost i rozdielnost terenov. Od bažin a malých potokov v džungli, cez velke place vysokej trávy a zasraných krtincov(krtkom by mali odobrat stavebne povolenenie), konče členitým zakopom a kopečkom s hustým krovým. Škoda že toto bola posledna akcia tady. Bude sa to cele rušit a robit tam pieskovisko.
Akcia to bola dobra, ked pominiem krtkov a nasledky(zlomena vonkajšia hlaven), bola fajn. Chcel som síce zohnat reportaž/zažitky aj od dalšich členov AK-SI ale jaksi sa všetci ktorých som sa pýtal hanbili.Takže sa to obíde aj bez toho. Dakujem organizátorom z Mercenaries za dobru akciu a aj všetkým českým spoluhračom čo s nama boli u vietnamu. Nakoniec tady mam ešte dve spoločne fotky po akcii.
The End
Naposledy upravil Dex dňa St 30 júl - 19:38, celkom upravené 6 krát.
Tlachy Člen ÚPO
Počet príspevkov : 53 Age : 37 Popis : Steyr AUG A1, CZ 75D Squad : 5. Pluk špeciálneho určenia Skalica Registration date : 17.07.2008
Predmet: Re: 037 - 26.júla.2008 Khe Sanh St 30 júl - 2:11