Helou kucí. Tak sem tady zase s reportážú. Zbierka nedelných bojov konečne zasa dostala prírastok.
Tentokrat je to sice skoro bez fotiek ale však vy si domyslíte. Po prijazde na bojisko sme sa pekne rozdelili a prva skupina vyrazila zakempit sa do lesa. Pekne dlho trvalo mnež sme ich vubec našli...Boj byl však rychlý a kemperi to vyhráli.
Kedže sme boli na výbornem mieste, navrhol som pokračovat s Fortess.
Dalšie delenie, tentokrat viac vyrovnané a utok...Utekali sme si pekne obejit bojisko aby sme sa dostali do ciela zo strany kde nas neuvidia, snipra sme nechali na mieste aby ked odlakame pozornost strelbou mohol vyrazit a postrielat ich zozadu.
V utoku boly : moja maličkost, Signal, Janek a Shinoda
Prvý to schytal Pahýl který bol v predsunutej pozicii nad pevnostou. Chvilku nato nasledoval zbytek nepriatelov.
Mosim ale pochvalit obrancov.
Za tú chvilu stihli postavit pre dva smery barikady. my sme naštastie išli zo smeru kde žiaden ukryt nebol
Ked sme už boli pri tem, a kedže Billeho chytil záchvat stavitelstva, niektorý sme sa pridali a dokončili to opevnenie. No strach a hrúza
Moc by to nevydržalo...a to dodatečne bolo nic moc...
Take mna to moc neochranilo ked sa hralo dalšie fortess. Dostali najprv slabi bod...mna v mojem slabem opevneni, a pak zbytek.
Nakoniec ešte finálove kolo kde sme my boli v utoku. Snake, Billi a Janek bránili svoje prdele. My sme im ich leteli natrhnut
Uloha sa podarila...ja som si to ze shinodu obešel z lava(manevr ledoborec-shinoda vie
) zbytek šel sprava a spredu.
Kupodivu, ukazalo sa že Shinoda s manualnu pištolu dostal Snaka kteremu sa zasekla sniperka(manevr berserk)...Poprosim obrancov aby sme doplnili jak to bylo..kedže som ten koniec poriadne nevydel...
Zaverečne foto Hlavnich akterov...naše zbrane a my...
Fotil Shinoda
Diki chlapi za akciu...stretneme sa tam nabuduce