Zdravím vás borci,
máme za sebou ďalší tréning. Aj keď kvôli chorobe a "pracovným povinnostiam" chýbalo niekoľko bojovníkov, dá sa povedať, že účasť bola hojná. Bol to prvý tréning, kde sme mohli odskúšať klubové maskáče, a overiť ich maskovaciu schopnosť. Myslím, že somnou budú chlapi súhlasiť, keď poviem, že pre toto ročné obdobie je tento vzor ideálny....dôkazom môže byť napríklad to, že som si dva razy počas dňa nevšimol Hipiho a Billeho, ktorý stáli vo formácii na kridle asi 3 metre odomňa:shock: No buď to bude tým výborným maskovacím vzorom, alebo budem musieť obmedziť ten citrus
No ale otázkou zostáva, či budú tie maskáče kryť tak dobre aj keď sa les zazelená...
Nakoľko nám na tréningu chýbal náš "seržant výcviku" Denárd, precvičovali sme len "staršie" veci, snažili sa hladať chyby a hned ich odstrániť.
Našu starú známu "čistinku v strede lesa" sme zasa nenašli...neboj Bille, raz to výjde
Po viacerých žiadostiach sa do tréningu začlenil aj výcvik základných sebaobranných techník, ktoré nám vysvetlil a ukázal Snejk. Ja osobne som to velmi ocenil, pretože toto sú veci do "real" života, ktoré vám môžu niekedy zachrániť vašu/našu/moju "ass"...
Týmto chcem Snejkovi poďakovať za trpezlivý a otvorený prístup pri nácvikoch...zápestie som mal vykrútené asi 10-krát, aj som si trošku zalietal vo vzduchu...aspoň som sa trocha vyvetral
Navrhujem, aby výcvik sebaobrany bol súčasťou každého tréningu, myslím že nám to dá vela a rozhodne sa nám to vráti späť. Samozrejme záleží na vás, borci...
A na záver samozrejme spoločné foto (už bez Sigiho).
Záver: tréning hodnotím kladne, formácie a prechod obrana-útok bez väčších nedostatkov, morálka v týme dobrá, zápestie a krčné stavce sa zahoja, maskáče operú...